Mulcirea culturilor de legume

Blaise Leclerc, Jean-Jacques Raynal
-10%
16,50 Lei 14,85 Lei
Exista numeroase tipuri de mulci: iarba uscata sau cruda, paie, lemn tocat, scoarta de copac etc. Toate acestea vor fi alese si utilizate in functie de nevoile fiecaruia.

An aparitie: 2019

Pagini: 96

Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-72 ore

Cod Produs: 9786066491174 Ai nevoie de ajutor? 0732 55 88 33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Mulcirea culturilor de legume. Mai putin udat, mai putine buruieni, legume de calitate

Mulcirea este unul dintre pilonii gradinaritului bio. Ea permite:
• Conservarea umiditatil solului si, astfel, economisirea apei in gradina
• Protejarea plantelor in fata bolilor si daunatorilor
• Atenuarea efectelor soarelui si ploilor violente care agreseaza suprafata solului
• Evitarea concurentei buruienilor
• Hranirea vietuitoarelor solului, mai ales a ramelor, acesti pretiosi auxiliari ai solului

Exista numeroase tipuri de mulci: iarba uscata sau cruda, paie, lemn tocat, scoarta de copac etc. Toate acestea vor fi alese si utilizate in functie de nevoile fiecaruia.

Cand sa-I aplicam, la ce grosime, cat timp rezista, cum udam, cand il indepartam? Tehnica mulcirii se adapteaza fiecarei culturi: nu se mulcesc la fel trandafini, tomatele, salatele, morcovii. Dar, o solutie exista pentru fiecare dintre acestea!

Isbn: 978-606-649-117-4

Editura: MAST

Format: 200 x 130 x 6 mm

Editie: Necartonata

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!