Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto categoria B - 2024

* * *
75,90 Lei
Cartea Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto 2024. Categoria B a aparut la editura National in anul 2024 si face parte din categoria drept si legislatie.

Pagini: 320

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 3874783333085 Ai nevoie de ajutor? 0732 55 88 33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Noua editie actualizata si revizuita a celui mai exhaustiv manual destinat sa faciliteze deprinderea si aprofundarea notiunilor elementare de circulatie rutiera in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B - Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto categoria B - ofera, de fapt, un pachet elementar de materiale specifice, care contine: o carte cu intrebari actualizate pentru verificarea cunostintelor de circulatie rutiera si o brosura care contine principalele legi ale codului rutier (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, si Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta nr. 195/2002), precum si explicatiile raspunsurilor corecte ale intrebarilor continute in carte.
 
Lucrarea este permanent adaptata la noua legislatie rutiera din Romania si asigura, dupa aprofundare, o rata mare de reusita la examenul pentru obtinerea permisului.
 
Cartea este structurata in cateva capitole principale, care cuprind intreaga tematica a codului rutier in vigoare, capitole urmate de teste pentru exersarea cunostintelor dobandite. Intrebarile sunt sustinute de fotografii explicite, care ajuta la cresterea gradului de intelegere a diverselor situatii din trafic.
 
Pe langa cele doua legi rutiere si explicatiile raspunsurilor corecte, brosura mai contine enumerarea situatiilor si a motivelor pentru care se pot retine permisul de conducere sau dovada inlocuitoare a acestuia si certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire a acestuia, cazurile in care se poate dispune imobilizarea unui vehicul, precum si o anexa a indicatoarelor

Editie: Necartonata

Format: 17x24 cm

Isbn: 3874783333085

Editura: National

Limba: ROMANA

An Aparitie: 2024

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!