Hai la joc si la distractie cu Geamparale! Testeaza-ti indemanarea, perspicacitatea si atentia prin intermediul unui joc de societate amuzant, inspirat din traditiile populare romanesti.
Jocul Geamparale este un fel de Turn instabil intr-o varianta amuzanta si interactiva care ii poarta pe cei mici in satele din zona Dobrogei, animate de ritmurile saltarete ale geamparalei.
Micii jucatori au la dispozitie o tabla de joc ce tine locul ringului de dans si multe scaunele colorate din care trebuie sa construiasca un turn trainic. Scaunele se asaza peste jetoane colorate, pe care jucatorii le primesc doar daca pozitioneaza scaunul corect, fara a darama turnuletul.
Daca vrei sa iti petreci timp cu copiii, sa le povestesti despre traditii si dansuri stravechi in timp ce va distrati de minune, jocul Geamparale este alegerea potrivita.
Te crezi iscusit? Accepta provocarea Geamparalelor si testeaza-ti agilitatea!
Elibereaza ringul de dans si pune in centrul tablei de joc 3 scaunele.
Asaza restul scaunelelor pe marginea ringului, peste jetoanele colorate.
Pune scaun peste scaun si construieste un turn stabil in centrul tablei de joc.
Colectioneaza primul 3 jetoane identice si castiga jocul.
De ce sa alegi jocul de societate Geamparale
Este un joc creat cu grija in Romania. Tabla de joc este produsa din carton de calitate superioara, rezistenta in timp, pentru multe momente magice de joc si distractie.
Poate fi prilejul potrivit pentru a le vorbi celor mici pe intelesul lor despre traditii, obiceiuri si dansuri populare romanesti.
Relaxant si super amuzant, constituie o modalitate placuta de a te conecta cu copiii si a experimenta jocul si bucuria sincera impreuna cu ei.
Are 2 variante interactive de joc pentru un timp indelungat de distractie si voie buna.
Stimuleaza atentia, coordonarea si indemanarea copiilor.
Este o alternativa relaxanta la jocurile digitale care ii obosesc si ii agita pe copii.
Stimuleaza comunicarea si socializarea in randul celor mici.
Stiai ca…
Geamparaua este un dans popular specific nu doar zonei Dobrogei, ci si altor regiuni din sud-estul Europei, precum Bulgaria sau Grecia.
Termenul „geampara” provine din limba turca, unde „calpara” denumeste acele castaniete pe care, in trecut, dansatoarele le tineau in podul palmelor si le loveau ritmic in timpul jocului.
Pe langa Geampara, in Dobrogea se mai joaca si alte dansuri vesele si saltarete, precum: Cadaneasca, Paidusca sau Ghimbaseasca.
Prinde-te in jocul Geamparale si experimenteaza momente magice de veselie sincera impreuna cu copiii!
Jocul contine:
1 x Tabla de joc
24 x Scaunele colorate din plastic
36 x Jetoane de joc
Regulament de joc.
Varsta recomandata: 6+
Jucatori: 2 – 4 persoane.