Conservarea carnii

Gerd Wolfgand Sievers
-10%
20,00 Lei 18,00 Lei
Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect.
 

An aparitie: 2015

Pagini: 188

In stoc

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786066490597 Ai nevoie de ajutor? 0732 55 88 33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.

Isbn: 9786066490597

Editura: MAST

Format: 13x20 cm

Editie: Necartonata

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!