Poate fi folosita ca indulcitor pentru bauturi, cat si in bucatarie, pentru prepararea prajiturilor si a biscuitilor cu miere carora le va da un gust aparte.
Mierea de albine este folosita in combinatie cu lapte si apa pentru tratarea diferitelor tipuri de raceli.
Durata de livrare: 1-3 zile
Mierea de salcam are proprietati deosebite pentru sanatate, este una dintre cele mai valoroase soiuri de miere.
Este cea mai buna miere pentru copii, consolideaza sistemul imunitar, ajuta in procesul de crestere si de stimulare a poftei de mancare.
Mierea de salcam e bogata in fructoza si in oligoelemente (crom, cupru, iod, fier, zinc, fluor) si are un gust foarte placut. Se folosesti cand sunt probleme gastro-intestinale sau de digestie. Este recomandata si diabeticilor, pentru ca are indice glicemic scazut.
Aceasta mai este recomandata in:
– Gastrita hiperacida – mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);
– Ulcer – este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.
Mierea de salcam are in compozitia sa: vitaminele B1, B2, B6, B12, B9 (acid folic); enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi: lactic, malic, oxalic, citric; flavonide (substante antioxidante), dextrina, factori antibiotici, dar si substane minerale cum sunt: calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru si sulf. In total, substantele care intra in compozitia acestei mieri sunt in numar de 435, motiv pentru care a fost denumita si “hrana vie”.
Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.
Tip Produs: Miere
Numar Bucati: 1
Greutate: 500g
Proprietati: Calmeaza tusea, Diuretica, Ajuta la vindecarea ranilor si arsurilor