Gin, bitter, vermut cu plante aromate: obtinerea si servirea - Alois Golles, David Golles

Alois Golles, David Golles
-10%
37,00 Lei 33,30 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786066491716 Ai nevoie de ajutor? 0732 55 88 33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Daca sunteti curiosi sa descoperiti mai multe despre bauturile voastre preferate sau doriti sa invatati cum sa le preparati acasa, o sa va placa aceasta carte. Autorii exploreaza in detaliu originile si tehnicile din spatele unor bauturi populare, precum ginul, lichiorurile amare si vermutul, totul fiind insotit de ilustratii superbe ale plantelor si ingredientelor folosite.

Veti descoperi cum diverse plante si fructe, de la ienupar la pelin si citrice, sunt folosite prin macerare sau distilare pentru a crea arome unice, care variaza de la note amarui si ierboase pana la dulci si condimentate. Aceasta carte nu este doar o incursiune in lumea ingredientelor esentiale, ci si un ghid practic pentru prepararea cocktailurilor. Veti gasi o varietate de retete, bauturi clasice si intense sau cocktailuri moderne si creatii inedite.

Vezi mai mult

Editie: Necartonata

Format: 235 x 165 x 12 mm

Pagini: 176

Editura: MAST

Autor: Alois Golles

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!