Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare
Daca sunteti curiosi sa descoperiti mai multe despre bauturile voastre preferate sau doriti sa invatati cum sa le preparati acasa, o sa va placa aceasta carte. Autorii exploreaza in detaliu originile si tehnicile din spatele unor bauturi populare, precum ginul, lichiorurile amare si vermutul, totul fiind insotit de ilustratii superbe ale plantelor si ingredientelor folosite.
Veti descoperi cum diverse plante si fructe, de la ienupar la pelin si citrice, sunt folosite prin macerare sau distilare pentru a crea arome unice, care variaza de la note amarui si ierboase pana la dulci si condimentate. Aceasta carte nu este doar o incursiune in lumea ingredientelor esentiale, ci si un ghid practic pentru prepararea cocktailurilor. Veti gasi o varietate de retete, bauturi clasice si intense sau cocktailuri moderne si creatii inedite.
Editie: Necartonata
Format: 235 x 165 x 12 mm
Pagini: 176
Editura: MAST
Autor: Alois Golles