Lectii despre viata de apoi. Cei de dincolo abia asteapta sa ne invete

Claire Broad
In aceasta carte inspiratoare, Claire cu sustinerea celor din lumea spiritelor ne arata de ce putem avea incredere in existenta vietii de apoi, cum ne putem vindeca si trezi spiritual prin practica terapeutica a mediumnitatii si, mai presus de atat, ce putem invata de la cei care salasluiesc deja dincolo, pentru a beneficia la maxim de viata de pe Pamant. 

An aparitie: 2023

Colectie: RECONNECT

Cod Produs: 9786306506194 Ai nevoie de ajutor? 0732 55 88 33
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Suntem cu mult mai mult decat experienta noastra in lumea fizica.

In maniera sa spontana, practica, onesta si deschisa, Claire ne impartaseste istorisiri din viata personala argumentate stiintific, pentru a demonstra ca putem avea cu totii incredere in realitatea vietii de dupa moarte si in comunicarea cu spiritele. 
Claire ne arata ca: 
  1. Suntem spirite
  2. Nimeni nu moare singur
  3. Moartea este o iluzie
  4. Nu suntem niciodata singuri
  5. Ne putem ridica mai presus de frica
  6. Iubirea nu moare niciodata
  7. Cereti si vi se va da
Acestea sunt cele sapte lectii fundamentale pe care le putem cu totii invata de la lumea spiritelor, pentru a ne trai viata din plin, ancorati in prezent. 
Claire a transmis primul mesaj de la lumea spiritelor, adresat unei rude a ei, la varsta de patru ani. Ea lucreaza in continuare indivi!dual cu clientii si ofera, de asemenea, demonstratii publice. Pen!tru a afla mai multe, vizitati website-ul: www.clairevoyant.co.uk.

 Claire Broad este cunoscuta ca ,,mediumul onest", care a experimen!tat fenomene de clarvi-ziune inca din copilaria timpurie. Cu varsta, co!municarea cu fiintele dragi de dincolo au deve!nit tot mai frecvente, iar ghizii sai spirituali si-au facut si ei cunoscuta pre!zenta. Acestia i-au trans-mis mesaje calauzitoare, i-au oferit alinare si in!drumare, demonstrandu-i ca viata continua si dupa moarte.
 

Editie: Necartonata

Format: 13x20 cm

Pagini: 288

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!