Pachet Special Edgar Cayce - 6 titluri

Dorothee Koechlin de Bizemont
319,00 Lei 223,30 Lei
Pachetul contine 6 carti:
1. Puterea mintii tale
2. Edgar Cayce despre Inregistrarile Akashice
3. Universul lui Edgar Cayce
4. Profetiile lui Edgar Cayce
5. Muzicoterapia
6. Memoria Spirituala a Materiei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: pachet _special_Edgar Cayce_6 Ai nevoie de ajutor? 0732 55 88 33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Profetiile lui Edgar Cayce
Cine a fost Edgar Cayce?
American, originar din Kentucky, nascut in 1877 si mort in 1945, opera lui este considerabila. Ea se compune din aproximativ 14 256 de ,,lecturi": consultatii si analize date in timpul unui fel de somn foarte special, inrudit cu transa mediumnica. In cursul acestor sedinte zilnice, el raspundea la intrebarile pe care i le puneau pacientii sai si diferitele persoane venite sa-l consulte. 
Majoritatea ,,lecturilor" au un caracter medical si psihologic (in jur de opt mii); celelalte se refera la probleme istorice, stiintifice, esoterice, arheologice, politice, economice, sociale... Ele pot fi consultate la Fundatia Cayce (ARE) din Virginia Beach, statul Virginia (SUA).
Nu toate ,,lecturile" au fost publicate, nici in engleza, nici in alte limbi. Am tradus unele in franceza, care inca nu au aparut in nicio publicatie.
La ora actuala, in Statele Unite, toti scriitorii stiintifici si personalitati apartinand miscarii de gandire numita New Age (care nu este o miscare structurata, ci o tendinta) il cunosc pe Cayce si au studiat dosarele sale. Cercetarile profesorului Ian Stevenson despre reincarnare la Universitatea din Charlotteville, lucrarile lui Charles Berlitz, previziunile lui Jeanne Dixon, ale lui Arthur Ford, cartile scrise de Jess Stearn, de William Fix despre arheologie, de Jeffrey Goodman despre geologie il citeaza si sunt inspirate de el.

Toate personalitatile pe care le citez au un punct comun: munca lor pentru eliberarea omului si pregatirea lui pentru un Nou Ev.
Totusi, in ciuda acestei bogatii inepuizabile a Europei, m-am straduit sa-l fac cunoscut pe americanul Cayce. Am muncit in acest scop din toate puterile timp de douazeci de ani, deoarece consider ca Edgar Cayce aduce o limpezire foarte interesanta, o sinteza foarte clara a traditiei esoterice si a stiintei secolului XX. El aduce, as zice, o filosofie care lamureste celelalte invataturi. Am ezitat sa folosesc cuvantul ,,filosofie", pentru ca suna pedant. Am facut doisprezece ani de studii universitare si am fost dezgustata de cuvintele sforaitoare ale intelectualilor nostri. Aceasta imi da dreptul sa scriu in mod familiar, pentru ca oamenii obisnuiti, cititorul de baza sa ma poata intelege. Am fost ziarista mult prea multi ani ca sa nu inteleg ca, in mod cert, comunicarea este precum circulatia sangelui in venele noastre: e vitala! Nu avem dreptul sa nu transmitem ceea ce am primit. Am primit mult de la Cayce si as vrea cu bucurie sa-l fac cunoscut tuturor.

,,Edgar Cayce profetul", astfel este numit in SUA. In  limbajul lui misterios, poetic, cand apocaliptic, cand malitios, el a prezis multe evenimente: asasinarea presedintelui Kennedy, persecutia evreilor de catre Hitler si infiintarea statului Israel, descoperirea laserului, utilizarea energiei atomice, Razboiul din Golf...
Si mai uimitor, profetiile lui se potrivesc perfect cu cele ale marilor mistici si clarvazatori europeni: Nostradamus, Maestrul Philippe din Lyon, Kerizinen, San Damiano... Cum sa nu fim impresionati de aceasta concordanta?
Profetiile nu sunt facute ca sa creeze o panica nesanatoasa, ci ca sa invite la reflectie si la gasirea caii spre Pace.

Dorothee Koechlin de Bizemont a lucrat mai multi ani la Fundatia Edgar Cayce, in SUA. Dupa  o lunga perioada in care a practicat jurnalismul medical, specializata in medicina si psihologia holistice (medicina naturala si traditionala si ca astrolog), a devenit specialista franceza in Edgar Cayce.

CUPRINS

INTRODUCERE
Cine a fost Edgar Cayce?      11
Gandirea profetica a lui Cayce      13
Un exemplu de ,,lectura" facuta de Cayce. 
Dosarele akashice      17

I. PROFETIILE GEOFIZICE
Catastrofele nu sunt niciodata obligatorii      26
Rasturnarea axei polilor      46
Cele trei zile de intuneric      57
O noua schema climatica      72
Marile furtuni si potopul      81
Pamantul se cutremura, marea se umfla, 
solul se prabuseste      93
Trezirea vulcanilor    111

II. PROFETIILE GEOPOLITICE
Criza economica si financiara 
de la sfarsitul secolului    124
Foamete in lumea intreaga    140
Epidemii si poluare    154
Profetii mincinosi    168
Extraterestrii: porumbei sau soimi    175
Razboiul civil    191
Razboiul mondial    223
Distrugerea marilor orase    251
Marele Monarh    260
III. ERA VARSATORULUI
Noua ordine a lucrurilor    270
Pacea universala    274
Religia universala    288
Intoarcerea lui Hristos cosmic     295
Antihrist si Armageddon    306

ANEXA    313
BIBLIOGRAFIE    332

Puterea mintii tale
Un clarvazator renumit, Cayce ne explica originea si destinul mintii si potentialul ei fantastic, in timp ce ne arata cum sa ne extindem constiinta mai presus de sine (ego), si puternica conexiune minte-trup care are o mare insemnatate pentru sanatatea noastra fizica, emotionala si mentala.
In aceasta carte fascinanta, Cayce ne ilustreaza cum ,,gandurile sunt lucruri" care pot deveni ,,crime sau miracole" in viata noastra. El ne explica cum ne putem schimba viata in bine prin schimbarea modului de a gandi.
El ne prezinta o perspectiva unica asupra mintii noastre in timpul somnului, descriind factorii care ne influenteaza visele si viziunile, si ne invata cum sa le interpretam cel mai bine. Ne lamureste de asemenea de ce visele au o importanta mult mai mare decat ne putem da seama.
Intr-un capitol aparte, Cayce ne explica cum mintea noastra este ,,arhitectul/fauritorul", capabil sa ne conduca oriunde dorim sa mergem - conform vechii zicale: ,,devenim ceea ce gandim". El ne vorbeste de asemenea despre necesitatea de a ne indeparta de o constiinta centrata prea mult pe ego si de a ne deschide catre o constiinta mai extinsa, cu o intuitie si o clarviziune mai puternice, care sa ne ofere mai mult acces la cunoastere si intelepciune.
In cele din urma, Cayce ne poarta pe minunatele taramuri ale constiintei lui Dumnezeu si ale constiintei cosmice. El compara mintea umana cu Mintea Universala si ne explica modul in care cele doua se pot cunoaste reciproc si pot lucra impreuna pentru a rezolva toate problemele de viata.


Edgar Cayce (1877-1945) s-a nascut la o ferma de langa Hopkinsville, Kentukcy. In general, a fost un individ mediocru. Totusi, de-a lungul vietii sale, a manifestat unul dintre cele mai remarcabile talente mediumnice din toate timpurile. De tanar, el a remarcat ca era capabil sa intre in stari de transa auto-indusa, care ii dadeau posibilitatea sa se conecteze la o sursa nelimitata de informatie. In timp ce era in transa, putea sa raspunda la intrebari sau sa dea discursuri amanuntite pe orice tema. Aceste discursuri, mai mult de 14.000 la numar, au fost transcrise in timp ce el vorbea si sunt denumite ,,citiri."
Daca i se dadeau numele si locatia unui individ oriunde in lume, el putea sa descrie corect conditia persoanei si sa-i prescrie un regim de terapie. Acuratetea consistenta a diagnosticelor sale si eficacitatea tratamentelor pe care le recomanda l-au transformat intr-un fenomen medical si a ajuns chiar sa fie numit ,,tatal medicinii holistice."
Pana la urma, scopul citirilor lui Cayce a devenit mai larg, incluzand subiecte precum religiile lumii, filosofia, psihologia, parapsihologia, visele, istoria, anii lipsa din documentarea cronologica a lui Iisus, civilizatiile disparute, evolutia sufletului, dezvoltarea psihicului, profetiile si reincarnarea.
 

Edgar Cayce: Memoria spirituala a materiei
Dar energia este purtatoare de informatie, care se transmite, se stocheaza. Si poarta in ea memoria. lar memoria permite gandirea, actiunea, creatia... Nu exista prezent viu, nici viitor fara memorie.

Si nu exista materie fara aceasta memorie misterioasa pe care o stocheaza in ea fiecare particula a lumii vii. Ea este insesi esenta a ceea ce Cayce numeste fortele creatoare", iar fizica cuantica, ,,fortele de interactiune". Acestea sunt chiar sursa vietii.

Memoria spirituala a materiei este o constiinta vie, acea scanteie de putere infinita din inima materiei si din fiecare dintre noi.

Asadar, inseamna ca ne este permisa orice speranta, ca toate miracolele sunt posibile! Edgar Cayce explica acest lucru in termeni clari si raspicati, cu optimismul sau nedezmintit, uimindu-l pe cititor cu profunda sa clarviziune: memoria este un alt nume al lui Dumnezeu!

Cum sa avem acces la arhiva Universului?

Edgar Cayce. Muzicoterapia

Pentru cei care nu l-au citit niciodata pe Edgar Cayce,  constientizarea a fost un soc: nu si-au dat seama ca lucrurile devenisera atat de grave, ca distrugerea mediului nostru inconjurator, in urma poluarii, era atat de avansata, ca perturbarile climatice se vor manifesta atat de repede.
Or, Edgar Cayce a vorbit foarte des despre ,,alunecarea" axei Polilor (the shifting of the poles), apoi bascularea ei. 
Inclinatia acesteia fata de Soare (si pe planul elipticii) perturba complet ,,centurile climatice". Aceasta destabilizeaza regiuni intregi; secete care provoaca incendii si foamete, inundatii, uragane si valuri seismice... Speciile vegetale isi vad habitatul (,,nisa ecologica") schimbat din temelii.
Si asta nu e tot. Aceasta alunecare a axei Polilor provoaca o perturbare a magnetismului terestru creat de rotatia Pamantului. Drept care, estimeaza oamenii de stiinta, riscam sa avem probleme in utilizarea fortei electromagnetice, de unde ne provine electricitatea.
Suferinta, starea proasta, bolile n-au disparut. Amploarea pe care a capatat-o cancerul ne-a facut sa ne reconsideram autosatisfactia natanga, increderea absoluta in ,,progres"... Si ce vom face fara electricitate? De aici, explozia cererii terapeutice! Ingrijiti-va! Reconfortati-va! Linistiti-va!
Acestor trei urgente, muzica le ofera un raspuns extraordinar de eficient. Chiar daca suntem saraci, chiar daca nu mai avem bani, chiar daca nu mai avem electricitate, inca mai putem canta! Inca putem canta la un instrument simplu, cum erau cele folosite de oamenii din vechime: flautul si fluierul, chitara, harpa, oboi si trompeta, acordeon, armonica, tobe... Potentialul terapeutic imens al muzicii este subestimat inca.

Dorothee Koechlin de Bizemont

Edgar Cayce, cel mai mare medium si vindecator american, a tratat peste 9 000 de oameni, cei mai multi vindecandu-se in urma recomandarilor sale. Dintre acestea, muzica ocupa un loc important. Cayce considera ca multe boli - si dintre cele mai grave - puteau sa fie ameliorate si chiar vindecate prin muzica. Totusi, isi avertiza auditorii fata de unele genuri de muzica ce pot sa-i imbolnaveasca pe cei care le asculta. Muzica este un medicament care trebuie folosit cu discernamant...

Dorothee Koechlin de Bizemont a lucrat mai multi ani la Fundatia Edgar Cayce, in SUA. Dupa  o lunga perioada in care a practicat jurnalismul medical, specializata in medicina si psihologia 
holistice (medicina naturala si traditionala si ca astrolog), a devenit specialista franceza in Edgar Cayce.

CUPRINS

PREFATA        7
INTRODUCERE
Cine a fost Edgar Cayce        9
Gandirea profetica a lui Cayce      13

I. NATURA MUZICII
Un fenomen vibrator      23
Culori si sunete      24
Artistii completi      30
Adevaratul artist este conectat la spiritual      34
Muzica si limba      35

II. MUZICA NATURII
Alo! Aici vocea stelelor...      43
Ecoul stelelor: muzica naturii      49
Salasluirile in stele sunt insotite de muzica      56
Muzica transcendentala      57
Leaganele celeste      63

III. MUZICA PENTRU RUGACIUNE SI MEDITATIE
Sa legam finitul cu infinitul      69
Muzica si impactul ei asupra glandelor endocrine      74
Puterea incantatiilor      76
Cum sa gasim lungimea de unda divina      86
Muzica, rugaciunea si meditatia ajuta 
la dezvoltarea personala      93

IV. MUZICA PENTRU VINDECAREA NOASTRA
Boala si muzica      99
Reeducarea surzilor cu ajutorul muzicii    100
Templul Frumusetii    102
Muzica ii ajuta pe medici sa puna un diagnostic    107
Asocierea muzicii si a culorilor in terapie    110
Muzica, un anestezic    113
Muzica, un adevarat antidepresiv    116
Muzica si electroterapia    119
Vindecarea cu ajutorul rugaciunii si vocii    128
Vocea omeneasca, un minunat instrument de vindecare    132
Puterea suflului    136
Vibratia divina, in fiecare limba    139
Limba unica din primele zile ale lumii    141
Vindecarea prin onomatopee    142
Afirmatiile    145
Folosirea sunetului pentru curele de reintinerire    147
Medicina habitatului: geobiologia si muzica    148
Sa construim cetatea de maine cu ajutorul muzicii    150

V. MUZICA POATE UCIDE
Ierihonul si atlantii    156
Zgomotul care ucide treptat    161
Muzica infernului    165
Jazzul    173
Muzica si plantele    179

VI. SA LUCRAM IN ACORDURILE MUZICII
Vaca este inteligenta    183
Cantecul meseriilor    184
Piramidele au fost construite in acordurile muzicii    188

VII. CALITATILE CURATIVE ALE FIECARUI INSTRUMENT
Pentru fiecare tip de boala, un instrument specific...    195
Instrumentele cu coarde    197
Instrumentele de suflat    201
Instrumentele de percutie    202
Invata sa canti la mai multe instrumente    204

VIII. CATIVA COMPOZITORI CITATI DE CAYCE    209

IX. O LECTURA COMPLETA DESPRE MUZICA    221

BIBLIOGRAFIE    235

Universul lui Edgar Cayce. Calitatea Vietii: Alimentatia si Mediul
El le recomanda pacientilor regimuri si dadea indicatii foarte pretioase despre felul in care trebuie sa se hraneasca sanatos. Sfaturile lui despre lactate, dulciuri, oua, dar si despre gatitul si conservarea alimentelor sunt in acord cu descoperirile recente din domeniul dieteticii.
Cuprinzand un mare numar de lecturi inedite ale lui Cayce despre alimentatie, dar si despre mediu si calitatea vietii in general, acest volum inchide seria intitulata Universul lui Edgar Cayce.

Edgar Cayce, cel mai mare medium si vindecator american, a tratat peste 9.000 de oameni, cei mai multi vindecandu-se in urma recomandarilor sale. Dintre acestea, muzica ocupa un loc important. Cayce considera ca multe boli - si dintre cele mai grave - puteau sa fie ameliorate si chiar vindecate prin muzica. Totusi, isi avertiza auditorii fata de unele genuri de muzica ce pot sa-i imbolnaveasca pe cei care le asculta. Muzica este un medicament care trebuie folosit cu discernamant...


CUPRINS

Multumiri      5
Celelalte volume      7
Introducere    11

Partea intai 
PRINCIPIILE DE BAZA ALE DIETETICII
RECOMANDATE DE CAYCE 
1. BOALA INCEPE IN FARFURIE    15
Mereu, aceeasi discutie despre vegetarianism...    21
Pentru sau contra dietei cu cruditati     24
Culoare mincinoasa    40
Falsul ,,bio" contra  adevaratului ,,bio"    46
80% alcalinitate, 20% aciditate    52
Exemple de meniuri care produc aciditate    56
Arta de a gati legumele si... restul    61
Recipientul ideal: frunza de banan    63
Sarurile vietii    70
Dragi legume, rugati-va pentru noi!    81

2. FITI INTERESATI DE OU!    87
Oul concentrationar    87
Ne asteapta foametea    90
O mina de aur si o armonie cu vitamine!      97
Oul zilnic si micul dejun englezesc    100
Galbenusurile joaca si castiga    102
Consecintele unei otraviri colective    104
Oul moale... si oul ticalos    107
Nu puneti toate ouale in acelasi cos!    110

3. TREBUIE SA RENUNTAM LA PRODUSELE LACTATE    113
Produsele lactate puse sub acuzare    113
Lapte crud sau lapte fiert?    118
Laptele proaspat: medicament sau otrava?    120
Lapte praf, lapte condensat etc.     125
Laptele de capra: reabilitarea iedului    128
Laptele fermentat (iaurt, lapte acru, chefir)    129
Strainul nenaturalizat inca: laptele de soia    139
Smantana proaspata de Normandia    140
Si untul, si argintul din unt...    142
Branzeturile    146
Casul si laptele prins    149

4. NUMAI ZAHAR, NUMAI MIERE    155
Betivii zaharului    156
Zahar de trestie sau zahar de sfecla?    158
Varul meu dulce din Canada    161
Atentie, indulcitorii sunt si mai nocivi!    164
Ciocolata nu-i intotdeauna prietena pe care o credem    168
Inghetata    171
Cateva deserturi bunicele    173
Se poate sa combina zaharul cu carnea?    175
Fructele salveaza situatie    179
Un tratament eficient contra obezitatii    184
Da, putem sa scapam de reumatism    188
Ajuta-te si mierea te va ajuta*    191
Traiasca apiterapia!    194
Miere de hrisca sau miere de trifoi?    198

Partea a doua
EDGAR CAYCE SI MEDIUL
1. DARURILE NATURII    203
Sa ne redobandim bucuria cu ajutorul naturii    203
Vrajitorul pasarilor    212
Destinul misterios al sufletelor animalelor    216
Agricultura lunara    222
Patlageaua rosie, imigranta atlanta    226
Mina de aur din Bimini    228
Oceanografia ii da dreptate lui Cayce    236
Energia blanda a mareelor    243
Piscinele termale ale lui Poseidon    247
Traditia indiana a izvoarelor termale in SUA    253
Sa invatam sa ascultam vocile Naturii    259

2. PROFETIILE LUI CAYCE DESPRE MEDIU    265
Tipul nou de taran    265
Extraterestri exista si transmit mesaje despre mediu...    277


Partea a treia
REINCARNAREA CA EXPLICATIE A ISTORIEI: 
DANSUL CONDUCE LUMEA
1. EGIPTUL, MAMA ARTELOR    295
Dansatoarea atlanta a lui Carol cel Plesuv    296
Taglioni    305
O fata care studiaza teologia are dreptul sa danseze?    312
Terapia prin dans a aparut in Egipt    316
Tiganca din Templul Frumusetii    325
2. BIBLIA DANSATA    333
David superstar    334
Bacanalele se terminau intotdeauna rau    336
S-a dansat la nunta din Cana    344
Dansuri pe care e mai bine sa le uitam    349
Ca sa zambeasca inc-odat' Ioan Botezatorul...    352

Edgar Cayce despre Inregistrarile Akashice
Aici vorbim, pentru prima data, despre o explorare dusa pana la insasi sursa de la care faimosul medium Edgar Cayce se spune ca primea multe dintre remarcabilele sale introspectii. Aceasta este inregistrarea pe care Cayce o accesa pentru a da informatiile care i-au adus recunoasterea drept unul dintre cei mai mari clarvazatori ai lumii. 

Edgar Cayce ofera exemple in Inregistrarile Akashice despre modul in care fiecare dintre noi poate accesa propriile vieti anterioare, experientele din prezent si derularea viitorului nostru pentru a da forma propriului destin.

Cine a fost Edgar Cayce? 
Edgar Cayce (1877-1945) s-a nascut intr-o ferma din apropierea Hopkinsville, Kentucky. El a fost un individ mediu, in cele mai multe privinte. Cu toate acestea, de-a lungul vietii sale, a manifestat un talent propriu mediumului remarcabil. Din ti!nerete, a descoperit ca putea sa intre intr-o stare de transa autoindusa, care ii permitea sa-si puna mintea in contact cu o sursa nelimitata de infor!matii. In timpul transei, el ar fi putut raspunde la intrebari sau sa tina discursuri pe orice subiect. Aceste discursuri, mai mult de 14.000, au fost transcrise in timp ce vorbea si sunt numite ,,lecturi". 
Avand numele si locul unei persoane, oriunde in lume, el putea sa descrie in mod corect starea ace-lei persoane si contura un tratament. Acuratetea consecventa a diagnosticelor sale si eficacitatea tratamentelor prescrise au facut din el un feno!men medical si a ajuns sa fie numit ,,parintele medicinei holistice". 
In cele din urma, domeniul de aplicare a lecturilor Cayce s-a extins la subiecte cum ar fi religiile lumii, filosofie, psihologie, parapsihologie, vise, istorie, anii lipsa ai lui Iisus, civilizatii antice, vin!decarea sufletului, dezvoltare psihica, profetii si reincarnare.

Cuprins 
Prefata ................................................................................ 9 
Partea I: Trecutul ............................................................... 18 
1: Inregistrarile Akashice - o cronica a trecutului ....... 21 
2: Studiu de caz - Familia Annei Campbell ................. 39 
3: Recunoasterea perceptiilor 
din propriul trecut ............................................................ 67 
Partea a II-a: Prezentul ..................................................... 91 
4: Inregistrarile Akashice, drept Indicator 
al Prezentului ..................................................................... 93 
5: Studii de caz ..................................................................117 
6: Lucrand cu Prezentul ...................................................127 
Partea a III-a: Viitorul.........................................................149 
7: Probabilitati si potential ..............................................151 
8: Studii de caz ..................................................................169 
9: Descoperind perspective in viitorul propriu ...........189 
Concluzii.............................................................................211


Editie: Necartonata

Format: 13x20 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!